KÄKKIRURGI I HÖLLVIKEN

Din specialist på NäsetKliniken   

Det startade med en enkel idé: att i en gemytlig miljö med personligt omhändertagande göra maximalt för att patienten ska uppleva trygghet och trivsel.    

Vi är inrymda i en av Höllvikens få kvarvarande fiskarelängor från tidigt 1800- tal. Vi har vinnlagt oss om att bevara husets ursprungliga karaktär i största möjliga utsträckning när vi installerat oss. När du kommer in i entrén så finns det inget som kommer att ge dig associationer till någon vårdmiljö. Du kommer att sitta i vårt mysiga väntrum i antika möbler och om du önskar ta en kopp kaffe. Därefter diskuterar vi i lugn och ro ditt vårdbehov och du presenteras den eller de lösningar som står till buds. Du får givetvis klara besked om kostnaden före beslut om behandlingsstart.   

Det är enkelt att besöka oss. Är du bilburen så parkerar du utanför husknuten. Vill du åka kollektivt så stannar Regionbuss 103, 181, 300 och SkåneExpressen 15 på gångavstånd. 

Teamet                     

Peter Lindgren 

Har en gedigen utbildning och erfarenhet inom en stor del av vårdsektorn. Efter 12 år som allmäntandläkare i egen praktik skaffade Peter fullständig läkarutbildning med legitimation med därpå följande specialisering inom käkkirurgi. Peter har nu verkat i drygt 23 år inom denna disciplin innefattande allt från avancerad trauma- och tumörkirurgi till odramatiska tandextraktioner. Förutom att han driver Höllvikenkliniken så har han tjänstgjort som övertandläkare vid sjukhusbaserade käkkirurgiska klinikerna i Lund, Kristianstad och Karlskrona.    


Bodil Lindgren

Examinerad tandsköterska med erfarenhet från både privat och offentlig tandvård. Gift med Peter.